Сообщения без ответов | Активные темы Текущее время: 20 янв 2025, 02:07

Ответить на тему  [ Сообщений: 7 ] 
Таро Клевера 
Автор Сообщение

Ответить с цитатой
Топик с комменариями для страницы "Таро Клевера"

23 апр 2010, 12:43

Ответить с цитатой
Очень ярко чувствуется индивидуальный стиль мастера, не перепутаешь колоду с другими колодами. :!:

01 июн 2010, 13:45

Ответить с цитатой
Потрясающая колода, очень зацепили все образы...

12 июл 2012, 10:04

Ответить с цитатой
Amazing!!! :P Очент творческая,"личная" колода!Работа и ассоциации автора неповторимы!Девочки,кто ее автор?Я не догадалась... :oops:

Изображение

30 июл 2012, 03:07

Статус: Хозяйка
Ответить с цитатой
Автор -))Ануки...привет,Янусик,спасибо тебе за такие слова окрыляющие

28 сен 2012, 19:42

Ответить с цитатой
Āboliņa Taro

Droši vien ikvienam, kas aizrautīgi nodarbojas ar Taro, ir ienākusi prātā doma reiz uzzīmēt pašam savu kāršu kavu... Mana interese par Taro aizsākās 1998. gadā. Kārtis mani ir saistījušas kopš bērnības; skolā un augstskolā es mēdzu draudzenēm zīlēt tā, kā savulaik mācīja vecmāmiņa. Es pati izgudroju kāršu izlikumus un spēles ar kārtīm. Zīlēju līgavaiņus, zīlēju par mīlestību... Tad reiz 8. martā saņēmu dāvanu – “Marseļas Taro” kārtis, un kopš tā laika Taro pastāvīgi ir kopā ar mani. Tiklīdz apguvu un sāku izprast kāršu nozīmi, izjutu arī vēlmi rast katras šīs nozīmes neatkārtojamo tēlu, kas ietvertu manas izjūtas un manu redzējumu. Pēcāk iepazinos ar dažāda veida kāršu kavām, izlasīju daudz grāmatu par Taro un, 10 gadus turpinādama iepazīt un izzināt kārtis, aizvien zīmēju, zīmēju, zīmēju... Šai laikā manā dzīvē norisinājās daudz pārmaiņu: piedzima divi bērni, studēju psiholoģiju, aizstāvēju maģistra darbu, konsultēju, zīlēju, tikos ar dažādiem interesantiem cilvēkiem. Vairāki no viņiem bija Taro speciālisti un kļuva par maniem skolotājiem, daži bija īstas Gara dāvanas manā dzīves ceļā. Es ceļoju pa Āfriku, Āziju, Eiropu, un visa šajā man tik svarīgajā laikposmā gūtā iekšējā pieredze atspoguļojas manās kārtīs, kuras esmu nosaukusi par Āboliņa kārtīm.
Āboliņa tēls pie manis atnāca sapnī. Pirms iemigšanas uzdevu zemapziņai jautājumu: “Ko lai zīmēju savu Taro kāršu aizmugurē?” Tonakt es sapnī redzēju jūnija saules apmirdzētu ziedoša pļavas āboliņa lauku.
Āboliņš ir īpaši maigs, glāsmains un vienlaikus ļoti spēcīgs augs. Tam piemīt dziednieciskas īpašības – āboliņš dziedē brūces, aptur asiņošanu. Šī auga tēja un uzlējumi palīdz dziedināt daudzas iekšējo orgānu kaites. Seno simbolu valodā āboliņš izsaka cilvēka veselumu – dvēseles, ķermeņa un prāta vienotību. Ķeltu mitoloģijā tas simbolizē dzīvības enerģiju, kristīgajā simbolikā – Svēto Trīsvienību. Āboliņa tēls izsenis ir labi zināms gan pagāniem, gan kristiešiem – droši vien tāpēc, ka tas ietver universālo gudrību un labumu. Un, visbeidzot, cik gan lieliski ir vasaras dienā atgulties glāsmainā āboliņa pļavā! Patiesa laimes un svētības izjūta!

03 янв 2017, 11:48
Профиль WWW
Ответить на тему   [ Сообщений: 7 ]